Clinton-paret sin hemmelege pedofili- og kannibalklubb i Haiti avslørt av lokale innbyggjarar

Bill og Hillary Clinton har ifølgje Baxter Dmitry på nettstaden The People’s Voice lenge sett på Haiti som sin personlege leikeplass, der dei kan gje seg hen til sine villaste fantasiar med nære venner frå den globale eliten. Dette kjem frå haitiarar som påstår at Demokrat-maktparet er involvert i ein satanisk kannibalklubb der barn blir rituelt misbrukt og etne.

Dmitry skriv (mi omsetjing):

«Ifølgje fleire augevitne i Haiti har den sataniske klubben blitt den nye Bohemian Grove for jetset-globalisteliten, og private fly landar jamleg i Port-au-Prince før passasjerane blir køyrde til sin hemmelege gøymestad i jungelen der unemneleg skrekk som involverer barn har blitt dokumentert av lokale etterforskarar.

Lokalbefolkninga kallar denne staden for ‘Clintons bule’, og generasjonar av lokale barn har blitt lært til å vere livredde for Bill og Hillary, som blir sett på som vondskapen inkarnert på grunn av den forderva naturen av dei dei held seg med, sidan valdelege kannibalar og pedofile søkjer seg til øya der dei kan handle ustraffa.

Åtvaring: dette innhaldet er urovekkjande og trugar med å avsløre den ekte naturen til Clinton-paret og agendaen deira. […] Dei to orda Haiti og Clinton vil sende deg ned det djupaste og mest forderva kaninholet du nokosinne kan førestille deg.

Haiti stupar ned i ein marerittaktig avgrunn, det føreseielege utfallet av katastrofal venstreekstrem politikk pusha av Clinton-paret i øynasjonen.

I mellomtida har Biden si avgjerd om å setje grensene på vidt gap sleppt inn ein tsunami av skrekk for USA: kannibalar, pedofile og utøvararar av svart magi lurer no på dørstokken til landet.

Du kan vedde på at det er planen. Tilbake på 70-talet kom haitiarar med båt. Dersom dei sette to føter på amerikansk jord, fekk dei lov til å bli.

Under Biden sin globalistiske opne grenser-politikk treng dei ikkje eingong å lande. Dei kan berre laste ned ein app og Biden vil sende eit privatfly for å hente dei.

Korleis kom vi til dette punktet? Under den tredje presidentdebatten i 2016 sa presidentkandidat Trump til Hillary: ‘Det som skjedde i Haiti med Clinton-stiftinga er ei skam.’

Noko som på alle måtar var ei kraftig underdriving.

I 2010 vart Haiti råka av eit massivt jordskjelv som skaka nasjonen. På den tida var Hillary Clinton utanriksminister og Bill Clinton var FN si spesialutsending til Haiti. Saman styrte dei bistandsinnsatsen for å lækje den fattigdomsherja nasjonen. Totale donasjonar til Haiti kom på over 13 milliardar, ja, milliardar; og når du innser kor mykje av denne formuen som faktisk gjekk til Haiti, vil du forstå kvifor haitiarar ber på slikt eit sinne mot Clinton-familien.

Meir enn 90% av pengane som vart samla inn gjekk til ikkje-haitiske organisasjonar, inkludert Pentagon som fakturerte dei for hundrevis av millionar for å dele ut vatn på flasker og stå på gatehjørne.

I ein e-post offentleggjort av WikiLeaks kommuniserte ein topp Clinton-hjelpar i Utanriksdepartementet med tenestefolk i Clinton-stiftinga om kva slags kontraktørar dei skulle leige inn, og vart instruert om å halde eit auge med e-postar merkte FOB (Friends of Bill) eller WJC (William J. Clinton VIPs). Enkelte av desse vennene til Bill viste seg å vere familiemedlemmer.

Korrupsjonen var verkeleg so eklatant.

Haiti har no kollapsa, og kannibalgjengar herjar i gatene medan lik stablar seg opp på bakken utan at nokon ryddar dei vekk. Clinton-paret lækte ikkje landet, men dei vart rike av fallet til det.

Hovudstraumsmedia har jobba overtid for å dekkje over rolla som vart spelt av Clinton-paret når det gjaldt saka om kidnappa barn i Haiti. Trump veit sanninga om dette òg.

Ikkje gløym, Clinton-stiftinga vart medgrunnlagt av ingen ringare enn Jeffrey Epstein. Byrjar det å søkkje inn enno?

Folk på innsida har avslørt at barn opererer som valutaeining blant den degenererte globaleliten, og kor enn Clinton-paret går, dukkar der opp pedofiliskandalar og blir dekte over av konsernmedia, som, sidan dei er medskuldige i brotsverka, set av enorme ressursar til å diskreditere og få slått konkurs alle som vågar å ta til motmæle mot forteljinga deira.

Men kidnappa barn og pedofiliskandalar er berre toppen av isfjellet når det kjem til det fordømmande bevismaterialet mot Clinton-paret i Haiti.

Dei er òg ansvarlege for å slå seg saman med George Soros og køyre nasjonaløkonomien i grøfta, øydeleggje lokal industri og leggje borgarar i lenkjer som dei ikkje kan bryte seg ut av.

Arkansas er ikkje Clinton sitt einaste føydalrike. Dei trekkjer framleis i marionett-trådar i Haiti og vil ikkje late seg stoppe av noko for å halde på denne kontrollen, inkludert mord på tenestepersonar som er klare til å vitne mot dei.

Med tanke på makta til Clinton-paret i Haiti, kjem det ikkje som noka overrasking at den ekstreme venstresida i USA er so bestemte på å lovprise øya som eit paradis. […]

Medan kannibalgjengar som går med frimurarsymbol herjar fritt i venstresida sitt karibiske paradis, kan vi berre oppmode folk til å halde fram med å spreie ordet om Clinton si rolle i å øydeleggje denne ein gong so stolte nasjonen frå innsida.»

1 comments

  1. .. og norske skattebetalere har donert drøye 700 mnok til denne foundation alene. Dette er en herlig cocktail av Clintons, Epstein, Rød Larsen, GAVI (har også fått en hinsides raus skjerv av den norske lønningspåsan), Mette Marit og Magnus Minus, med fler. Måtte 2024 bringe endelig teppefall, slik at sauen blir tvunget å konfronteres med sin ultranaïve stilltiende aksept av psykopatklassens hinsidige handlinger.

    Og; til tross for min totalt uteblivende begeistring for amerikanernes økte inflasjon i militærbaser her på berget, tillater jeg meg et øøøørlite håp om at disse brukes flittig når den norske sump skal sankes inn, stilles til veggs og siktes (på).

    Likt av 1 person

Kommenter innlegget