Kjetil Tveit om Erna Solberg, GAVI og framtidsdystopisk tvangsmedisinering

Kjetil Tveit skriv på Facebook 23.april 2024 (alle linkar er å finne i originalinnlegget):

Erna Solberg er vel mest kjent for innsidehandel sammen med sin like kriminelle mann, grunnlovsbrudd, et utidig mas om å få innføre unntakstilstand, 60 års hemmelighold på helsetiltak osv.

Også Riksrevisjonen er kritisk til hennes notoriske trang til å bøye regelverket.

I 2017 kunne vi lese følgende i Aftenposten:

«Regjeringen har gitt flere milliarder kroner til den globale vaksinealliansen Gavi. Korrespondanse knyttet til rapportering, utbetalinger, oppfølging, evalueringer og referater har manglet i UDs arkiver.» (1).

Hva er det med Gavi?

Gavi og Cepi er begge vaksineallianser som rådgir (instruerer) WHO, og de er begge private NGOer. Les mer om disse i Aftenposten Innsikt med overskriften «Når global helse blir business» (2).

Gro Harlem Brundtland er gudmor for Gavi, og Erna Solberg for Cepi.

Av en eller annen grunn tjener gudfaren til både Gavi og Cepi – Bill Gates – uhorvelig mye mer penger nå, enn før han bestemte seg for å gi bort alt han eier…?!

Det er vel ikke så rart, når Erna Solberg ifølge Riksrevisjonen slurver med å bokføre det hun gir til Bill Gates & Co.

Og ikke nok med det…

I 2020 meldte Dagbladet at det gikk ut som en verdensnyhet at Erna Solberg (Norge) ville bidra med 13 milliarder kroner til Europakommisjonens kronerulling for koronavaksiner, mens hun i realiteten ga 10.25 milliarder til Gavi, og 2,2 milliarder til Cepi UTEN Å ØREMERKE HVA PENGENE SKULLE GÅ TIL (3).

Om Bill Gates bruker den norske rikdommen til å kjøpe seg litt forskningsbias, eller til å kjøpe opp resten av jordbruksarealet i USA (han eier allerede 1%) til industriell (grønn) matvareproduksjon, er det neppe noen som kan kontrollere, for alt han bedriver kaller han «filantropi». Og da er det egne mafiaregler som gjelder.

Gavi, og særlig Cepi skal sikre at de nye genteknologiske vaksinene kommer ut på markedet innen hundre dager fra en pandemi starter.

TVANGSMEDISINERING I FRAMTIDSDYSTOPIET

Problemet er at folk er livredde naturligvis. Hvordan skal man klare å teste på 100 dager om man får lærevansker i skolen 6 år senere hvis mor har tatt genbasert «vaksine»? Alle forstår at det er en umulighet å teste langtidsbivirkninger på en kortere tid.

Ifølge Bill Gates (Gavi og Cepi) er løsningen på dette problemet tvang. Om folk blir syke, blir kvestet, eller dør av vaksinene, er det bare å gjøre det obligatorisk mener han. Da er man jo nødt. Med elektronisk vaksinepass er det ingen problem å tvinge folk.

En av medgrunderne til Gates, som nevnt gudmoren til Gavi, Gro Harlem Bruntland er også tydelig på at tvang er løsningen. Siterer VG i 2015:

«Ap-landsmøtet hørte på Gro og Oslo Ap (…) Etter en svært jevn og spennende votering, viste det seg at forslaget om et prøveprosjekt med tvangs-vaksinering ble vedtatt med 147 mot 123 stemmer.» (4).

Den nye foretningsmodellen i krisehåndteringssamfunnet (stakeholderkapitalismen), er å hausse opp kriser gjennom mediene, skremme livskiten av folk, sette dem opp mot hverandre (splitt og hersk) osv.

Når folket er tilstrekkelig møre, er det bare å tvinge dem til hva om helst gjennom ny teknologi med digitale penger som «går ut på dato» hvis du er uvaksinert.

Så hvis du lurte på om Brundtland og Solberg vil innføre den sosialistiske nyfascismen på en autoritær måte, er svaret naturligvis ja.

NY PANDEMITRAKTAT I SLUTTEN AV MÅNEDEN

Kan vi stole på delegasjonen som forhandler om selvråderett, og som eventuelt skal skrive under på WHO-traktaten i slutten av mai?

Ingvild Kjerkol har vært sentral, men hun viste seg å være kriminell, hun også (alle er nok kriminelle med de avsløres litt sporadisk).

Hva med statssekretær Ole Henrik Krat Bjørkholt? Han er jo med å forhandler, og han lovte under Debatten i NRK den 18 oktober at han ikke skulle gi bort norsk selvråderett.

Men kan vi stole på at han ikke er autoritær, eller lyver han slik som andre formyndermennesker?

Den 28 juli 2020 var han en av de første i landet til å rope «FENGSEL» for de som ikke ville ta vaksinen når den kommer. Sitat:

«Hvis/når man har en effektiv vaksine, mener jeg man bør aktivere smittevernlovens paragraf 3-8, der hele befolkningen pålegges å ta vaksinen – med straffansvar (bøter eller fengsel) for å nekte.» (5).

OK… Dette er alvorlig. Autoritære løgnhalser og globalistiske pøbler har infiltrert alt som kan infiltreres. Norge er i en nødssituasjon.

Våre barn og barnebarn risikerer å vokse opp i et land som det er vondt å bo i, hvis vi ikke feller pøbelen.

NÅ PÅ LØRDAG

I denne forbindelse arrangerer Bindersinitiativet lørdagsseminar i Oslo den 27. april med tittelen:

Globalisering av norsk helsejus – med inngripende følger for individets frihet og Norges suverenitet.

Foredrag holdes av professor i rettsvitenskap Morten Walløe Tvedt og advokat Jørgen Heier. Meld deg på her (6).

Mye står på spill. Om delegasjonen skriver under på traktaten i slutten av måneden, har vi 10 måneder på oss der vi kan trekke den tilbake.

Tiden jobber for oss. Med tanke på alle vaksinebivirkningene som gradvis avsløres i disse dager skal det godt gjøres å ha folket i ryggen til enda mer totalitær og autoritær helse-jus.

Bill, Gro og Erna må jekke seg ned noen hakk. Det må vi sørge for. Vi liker bedre helt vanlig demokrati enn deres skrekkelige framtidsdystopi.

Kommenter innlegget