Lege tryglar om tilgjeving for å ha vaksinert tusenvis med farleg mRNA

Baxter Dmitry på nettstaden The People’s Voice skriv:

Ein leiande pro-vaksine-lege har kome med ei desperat orsaking på sosiale media, der han tryglar tusenvis av pasientar om å tilgje han for å vaksinere dei med Pfizer-BioNTech si covid-19-mRNA-sprøyte under pandemien.

I eit innlegg på Facebook som no har gått viralt, sa dr. Syafiq Nordin til sine fleire titals tusen følgjarar at han er «sønderknust» av si rolle som medskuldig i Big Pharma si katastrofale utrulling av dei eksperimentelle mRNA-vaksinane som sidan den gong har forårsaka tallause dødsfall og enorm liding rundt om i verda.

Dr. Nordin, som forklarte at han no har innsett at det han gjorde var gale, sa at han «har lyst å be om orsaking tusen gonger for feila eg har gjort dei siste åra, spesielt til dei som kom til meg under covid-massevaksineringssesongen».

Ifølgje dr. Nordin inkluderer nylege avsløringar om covid-mRNA-vaksinane det faktum at dei inneheld fleire tusen milliardar DNA-nanobotar, og data offentleggjort av den tyske regjeringa avslører at den sokalla covid-pandemien var ingenting anna enn eit fantasifoster, og at den ikkje eigentleg eksisterer.

Dr. Nordin har slutta seg til andre medisinske profesjonelle i å vekkje opp folk og innrømme sine tidlegare feil når det gjeld covid-sprøyter, inkludert dr. John Campbell, dr. Aseem Malhotra, professor Angus Dalgleish og dr. Drew, blant andre.

(Sjå òg «Professor Angus Dalgleish: Nedstengingar drap tre gonger fleire enn dei redda», publisert 13.januar 2024.)

I dr. Nordin sitt innlegg, som har tittelen «PLEASE FORGIVE ME» [«ver so snill å tilgje meg»], står det å lese følgjande:

«1. I lys av dei siste nyheitene om Pfizer, har ei svakheit i industrien, som eg er ein del av, blitt avslørt.

2. Eg gøler meg sønderknust fordi, før eg møtte dr. Razin Jaafar, var der mange feil i dei medisinske råda eg gav, spesielt når det gjaldt covid.

3. Derimot er eg særs takksam overfor han, fordi eg no har meir opne auge og er meir opplyst om helsevitskap, som ærleg tala er meir naturleg og passande for sjela mi som ein medisinsk utøvar og muslim.

4. I dei tidlegare covid-tidene kan ein ikkje nekte for at det var vanskeleg for helsepersonell som etter beste evne prøvde å tilby best mogleg helsetenester, og endå vanskelegare for resten av innbyggjarane under nedstengingane.

5. Administreringa av vaksinen vart på den tida sett på som den beste måten, og massevaksinasjonsprogrammet vart lansert særs raskt.

6. Eg var òg involvert i å gje medisinsk råd og i å oppdrive ‘samtykke’ slik at vaksinen kunne bli administrert.

7. Eg som lege fekk òg tre Pfizer-vaksinar.

8. Alt skjedde raskt og i djup uvisse, det var umogleg for meg å identifisere kven eg hadde gjeve medisinsk råd til som var relatert til dette temaet.

9. Med dette ønskjer eg å be om orsaking tusen gonger for dei feila eg har gjort dei siste åra, spesielt til dei som kom til meg under covid-massevaksineringssesongen.

10. Ærleg tala er eg ute av stand til å bidra økonomisk om komplikasjonar skulle inntreffe.

11. Derimot vil eg gjere mitt beste for å tilby meir holistiske medisinske råd, i linje med den regenerative vitskapen fremja av dr. Razin.

Eg ber om orsaking, malayiske borgarar!

Dr. Syafiq Nordin – regenerativ medisin.»

Omsett av redaksjonen i Saksyndig. Feltet regenerativ medisin (engelsk restorative medicine) går ut på å bruke mellom anna urter og kosthald til å behandle sjukdommar i hormonsystemet og kroniske sjukdommar.

3 comments

  1. Som kullsvart får i en familie av leger, kirurger og advokater, har de siste år fortonet seg som en vill reise i et farvann av skjær fordekt som livbøyer. Oppi det hele har jeg for sikkerhets skyld giftet meg med en helsearbeider hvis fordømte plikt var å kjøre utvannede PCR-tester til laboratoriet gikk i stå under «plandemien». Dog snakket min kjære og jeg om Kary Mullis på første «date», og ble enige om at hun skulle sitte stille i båten og observere mens det hele stod på som verst.

    Begge er vi u(be)stukket til denne dag, likeledes hennes barn som står på sterke immundempende grunnet omfattende arvelig tilstand (transplantert).

    Lagret på telefonen har jeg direktenummer til noen av de ypperste ved Haukeland «på den ene siden», og framtredende individ i NTNU-styret «på den andre». NRK-folk så høyt oppe at de aldri vises på skjermen finnes også der. I kjølvannet av disse, langt fler som ikke står i en like sterk lyskaster, men som er svært «toneangivende» på sine felt (skjønt, min slektning Gunhild fikk taletid i Rikskringkastingen og benyttet denne mulighet til å skremme vannet av lisensbetalerne i starten av covidiotiet). Nære bekjente og familie som representerer noe av det heftigste landet har å by på av «ekspertise»; likevel gjennomperforerte alle som én; med overbevisning om egen intellektuell og moralsk høyverdighet ved /ikke/ å stille spørsmål.

    Jeg skulle så gjerne rapportert at disse «vet noe mer enn oss»; at de i kraft av sin (egenoppfattede) uovertruffenhet jobber i det stille med å «redde» oss stusselige plebs fra følgene av vår egen uvitenhet, men tvert der i mot: det marsjeres blindt i takt også i disse kretser, om enn i noget blankere støvler en hva menigmann kan sko seg med.

    Det er godt å lese om unntakene artikkelen beskriver. Et strå av håp og etterlengtet solgløtt i det gråeste. Dessverre -dersom jeg skal legge egne observasjonsevner til grunn- er det nettopp det; unntak.

    Ingen «kommer for å redde oss». Vi må kjempe kampen selv, og motstander er en vegg av definisjonsmakt som vokser på nettopp slike uroelementer som vi utgjør. Våre stemmer er blot bensin på et bål som brenner -og brennes- for å «synliggjøre vår irrasjonalitet» og tilhørende paria-status.

    [Charter-Svein has entered the chat]

    De er ikke onde, /per se/, men ondskapen som så komfortabelt har gjort løftet bak dem, har blendet dem sønder, og det er ikke i deres villeste fantasi at de /faktisk/ tjenesteyter motparten.

    Jeg har sagt det før, og sier det igjen; TAKK for jobben du/dere gjør. Kanskje har jeg ikke lagt tilstrekkelig vekt bak grunnen til at jeg stadig repeterer dette, men vekt er det, og dét i monn.

    Selv skulle jeg gjerne kjempet hardere på barrikadene, men med /diagnose(r)/ kan mitt initiativ lett avfeies som «gal manns vrøvl», og jeg er i praksis avvæpnet (da jeg satt med Vipps og ville donere en slant hit til jul ble jeg oppmerksom på at også ressurser her hos Saksyndig (uttalt på Hemali) tar til orde for å gå dør til dør og rydde «sånne som meg» av veien, og selv om jeg tviler på at forfatter hadde «sendt meg på toget» dersom han var ved makt og vi var bekjente, gjorde dissonansen sitt til at jeg aldri trykket på «send». Jeg er for øvrig ikke helt uenig i at noen elementer burde «ryddes» for fellesskapets beste, men synes problematikken illustrerer hvordan definisjonsmakten er et ypperlig våpen i kampen for å splitte en sunn opposisjon til det bestående, og skape innbilt harmoni ved å ut-luke motstemmer ved å plassere dem i båser de selv har definert som «deplorables»).

    Prosjektet Saksyndig er utvilsomt drevet på det aller beste intensjonsgrunnlag, og jeg bøyer meg atter i hatten for motet, viljen og gjennomføringsevnen. Kudos; og riktig god helg 🙂

    «Mange unntak små .. gir til slutt ..(?)»

    Likt av 1 person

    • Takk for innlegget, StormFrog, og for det du deler. Mykje interessante synspunkt. So langt har både eg og «mine» unngått å få utrivelege besøk på døra fordi «nokon» har uttrykt bekymring for vår mentale helse. Men at det skjer med andre aktørar på vår side, er det ingen tvil om. Faren her ligg nok på det vi kallar mobbegrupper på Facebook, der nettroll som ikkje har betre ting å drive tida med, driv og konspirerer og eggar kvarandre opp.

      «Nokon burde ta ein prat med [set inn namn på aktør], for det han/ho skriv indikerer at personen umogleg kan ha det bra med seg sjølv.»

      Resultatet blir slike «velferdssjekkar», der helsevesen og politi kjem på døra midt på høglys dag, berre for å sikre seg at naboar ser denne bestilte seansen. Enkelte er so nedrige at dei faktisk kontaktar Barnevernet og arbeidsgjevar. Det er særs gode grunnar til at vi på Saksyndig er anonyme, for å seie det slik. Og vi hiv ingen «under bussen», for vi tilhøyrer den gode sida – Team Humanity.

      Likar

Kommenter innlegget