Putin lover å stengje ned Hollywood sin forsyningskjede av adrenochrome

Baxter Dmitry på nettstaden The People’s Voice skriv:

Den russiske presidenten Vladimir Putin har lovd å stengje ned adrenochrome-forsyningskjeda som sørvar Hollywood etter at russiske styrkar gjorde ein serie skrekkelege oppdagingar i Ukraina nyleg.

Putin har rekruttert folk frå innsida av Hollywood, inkludert Mel Gibson og Steven Seagal for å leggje alle brikkene saman slik at han kan utføre trekket sitt.

Elitane i Tinseltown [Hollywood] kjenner allereie på effektane av at Putin stengjer ned barnefabrikk-farmar i Ukraina, og ifølgje reportasjane frå bakken har dei byrja å flytte operasjonane sine andre stader – inkludert rundt om i USA og Mexico.

Derimot har Putin ein plan for å redde desse barna òg, og det involverer å rekruttere hjelpa til dei som har intimkunnskapar om det forderva Hollywood-systemet.

[…]

Putin har konsekvent uttrykt sin sterke avsky for pedofili, og har avvist den vestlege eliten sin aksept av dei som utfører brotsverk mot barn.

Kven kan laste Putin for å raljere mot dei sjuke og forskrudde pedofile som for tida sit i høge posisjonar og påverkar den vestlege kulturen?

Ifølgje CIA-kjelder forsvinn åtte millionar barn i verda kvart einaste år, og det store fleirtalet av dei går tapt i eit system av pedofili og handel med blod og adrenochrome – og hovudstraumsmedia speler ned alvoret i situasjonen i frykt for å gjere herrane sine sinte.

Barn er no ei meir verdifull vare enn dop for den kriminelle klassen, og i Hollywood blir barn brukt som valuta ifølgje Mel Gibson, som åtvarar at underhaldningsindustri-elitane, inkludert mange kjendisar, jamleg «festar på blodet til barn».

Russiske styrkar hevdar at Ukraina er eit knutepunkt for barnehandel og organhausting. Desse brotsverka er ikkje avgrensa til den kriminelle underverda; den lukrative naturen til desse aktivitetane har fått den ukrainske eliten til å involvere seg, og dei har dominert marknaden.

Ukraina sin tidlegare helseminister Mykhailo Zagreychuk og ti andre kirurgar vart arresterte for ulovleg organhandel med Europa og USA.

I mellomtida blir barn smugla ut av Ukraina og selt til den som byr mest, vanlegvis til ein sum av fleire titals tusen dollar.

Medan eit og anna heldig barn blir redda, er der millionar kvart år som diverre ikkje er so heldige, som forhenverande CIA-offiser og venn av The People’s Voice Robert David Steele forklarer.

Robert David Stelle gjekk bort under mystiske omstende i 2021, men det viktige og fryktlause arbeidet hans lever vidare, takka vere ein ny generasjon av modige sanningsforteljarar, inkludert Hollywood-stjernene Mel Gibson og Jim Caviezel som forsyner Putin med etterretning slik at han kan ta rotta på adrenochrome-ringen til Hollywood.

Barn mellom to og sju år blir oppdregne under fabrikk-farm-forhold i Ukraina ifølgje russiske styrkar, som avslørte at dei mest tiltrekkjande av dei blir selde som sexslavar til elite-pedofile – og dei som ikkje finn kjøparar blir «skorne opp som forkasta produkt» og organa hausta og selde til europeiske og israelske transplantasjonssenter.

Putin har sett det og han har valt å ikkje tilgje. I staden søkjer han hemn for desse brotsverka mot barn, og rekrutterer hjelpa frå dei som har vore vitne til brotsverka på frontlinja.

Caviezel og Mel Gibson har fått selskap av Steven Seagal, som forklarer at den globale eliten har brukt Ukraina som ei kjelde for barn, organ og blod.

Dersom du ønskjer å leve i ei verd som er trygg for barna dine, er det på tide å trekkje ei linje i sanden. […]

Omsett av redaksjonen i Saksyndig. Lesaren blir oppfordra til å gjere sine eigne undersøkingar om temaet i denne artikkelen.

Kommenter innlegget