Forsking avslører: Å døy av covid-mRNA-sprøyter er HUNDRE gonger meir sannsynleg enn å døy av influensa-vaksinar

S.D. Wells i Natural News melder:

Dr. Redfield, tidlegare direktør i CDC, innrømte akkurat på TV at eit tal amerikanarar er «temmeleg sjuke og ingen av dei hadde covid, men dei er alle sjuke av vaksinen». Lat det synke inn ein liten augneblink. Vi snakkar om ein lege som styrte Centers for Disease Control, som no tilstår at piggprotein-sprøytene er farlege, og at heile det medisinske samfunnet har visst dette heilt sidan utrullinga starta, men halde det skjult slik at folk ikkje skulle slutte å stole på CDC og FDA. Det er omtrent som å avsløre at hamburgarar og mjølk er giftig og dødeleg, men at matindustrien ikkje fortel folket om det fordi dei ikkje ønskjer å tape tillit hjå dei statlege organa som kontrollerer mattryggleiken.

Helsebyrå manglar gjennomsiktigheit fordi dei er korrupte til beinet – so enkelt der det

Dr. Redfield klaga over tapet av offentleg tillit fordi sanninga om farane ved mRNA-sprøytene vart skjult av helsebyråa, slik at dei fleste amerikanarar vart førde bak lyset når det gjaldt piggprotein-syndromet fram til det vart for seint. Ikkje set massane i alarmtilstand ved å opplyse dei om at piggprotein kan tette til hjarte- og karsystemet, belaste hjartet, forårsake sjukdommar i sentralnervesystemet, krysse blod-hjerne-barrieren og få immunforsvaret til å gå til åtak på eit foster og drepe det. Trass alt dette kunne Redfield likevel ikkje dy seg for å framleis støtte forteljinga, ved å leggje til at sprøytene likevel «redda mange liv». Å ja? Bevis det!

Dersom den medisinske industrien var ærleg, ville dei, i staden for å påstå at fleire titals millionar amerikanarar «døydde med covid», heller ha lista skikkeleg opp dei dataa frå pandemien som «døydde av covid-vaksinasjon», og «døydde av covid sjølv om dei var vaksinerte mot covid», eller «døydde uventa etter covid-vaksinasjon».

No varslar den tidlegare CDC-direktøren etter å ha innrømt at millionar av medisinske profesjonelle vart pressa til å halde kjeft når det gjaldt å korrekt leggje skulda på dei giftige piggprotein-sprøytene, som skaper millionar av dødelege prion som blir i kroppen og hjernen for alltid.

Framskride KNM-syndrom feiar over nasjonen: Forsking avslører at 90% av amerikanarar mest sannsynleg lid av piggprotein-syndrom

Pass på hjartet, hjernen og nyrene, folkens – Centers for Disease Contiuance [«senter for framhald av sjukdom»] vil at de skal vere forsøkskaninar for piggprotein-injeksjons-eksperimentet. Det er eit genmuterande «teknologisk» framsteg innan «medisin» som har 90% sjanse for å forårsake alvorlege hjarteproblem for dykk, med den intensjon om å beskytte dykk frå eit laboratorie-konstruert, gain-of-function-virus som har mindre enn ein hundredel av éin prosents risiko for å ta livet av dykk.

Det blir kalla (framskride) kardiovaskulært-nyre-metabolsk syndrom (KNM) [engelsk cardiovasclar-kidney-metabolic syndrome, CKM], og oppstår når millionar av covid-19-virus-imiterande prion festar seg til veggane på blodårer, der dei klumpar seg saman som mikroskopiske nanotech-partiklar som informerer immunforsvaret ditt om at kvar einaste del av kroppen din er under åtak av millionar av «nye» invaderande element utanfrå, heile dagen og natta, 24 timar i døgeret, 365 dagar i året.

No har 90% av alle amerikanarar som fekk covid-sprøyta blitt «diagnostiserte» med kardiovaskulære problem på grunn av piggprotein-syndrom (KNM). Raten som feittet bygg seg opp i arteriar, vener og kampillærar kan tilskrivast Fauci-influensa-sprøytene [covid-19] som alle «sjukdomsekspertane» tilrådde at vi alle ta dersom vi ville redde verda frå Wuhan-lab-syndrom-eksperimentet.

Det er grunnen til at sannsynet for å døy at covid-mRNA-sprøyter er hundre gonger større enn å døy av influensavaksinar. I staden for at kvikksølv kryssar blod-hjerne-barrieren, tettar no mikroskopiske piggprotein til blodårene, nevronane og blodflyten til hjernen, og frårøvar den oksygen. Vaksinar gjekk frå å vere langsame mordarar til å bli raske mordarar nesten over natta.

Omsett av redaksjonen i Saksyndig.

Kommenter innlegget