Kjetil Tveit: Mange vart lurt i døden av Ingeborg Senneset sine løgner om covid-«vaksinar» – og no anklagar ho andre for kvakksalveri

Kjetil Tveit publiserte 18.april 2024 eit Facebook-innlegg om Ingeborg Senneset, der han skriv om hennar nylege åtak på prinsesse Märtha Louise. Saksyndig gjengjev her innlegget i sin heilskap. Alle linkar er å finne i originalinnlegget.  

Hvor mange kan hun ha drept, hun som anklager andre for kvakksalveri?

Ingeborg Senneset`s falskhet ved dobbel standard, glatthet når hun blir konfrontert, og livsfarlige kvaksalveri som hun markedsfører ved løgner, trusler og skremsel, er av en slik art som man forsker på i høyrisikofengsel.

Ingeborg Senneset satte tonen i en giftig og aggressiv forfølgelse av uvaksinerte, og kan være skyldig i et større antall årlig falne enn Norge opplevde under andre verdenskrig (2 000 pr. år) på grunn av useriøs og diabolsk markedsføring og hennes påvirkning av andre journalister.

Dødsårsaksregisteret (FHI) forklarer at den store og vedvarende overdødeligheten som startet da vi introduserte mRNA-vaksinen kan skyldes mRNA-«vaksinen», men de har ikke fått tilgang på data fra SYSVAK (FHI) på vaksinestatus, og derfor må vi leve med denne usikkerheten (1).

Stadig mer tyder dog på at det er «vaksinen» som er hovedsynderen til både redusert immunforsvar, hjertelidelser, blodpropp, kreft og annet fatalt som man dør av.

Til tross for at verken Legemiddelverket eller europeiske EMA hadde godkjent «vaksinen» som en medisin for å forhindre smittespredning (2), hindret ikke dette Senneset i å beskylde uvaksinert helsepersonell for å drepe sine pasienter.

Senneset markedsførte mRNA-«vaksinen» for en indikasjon den ikke var offentlig godkjent for, hvilket er ulovlig markedsføring, samt at det i slike tilfeller sorterer under alternativ medisin, siden man ikke har dokumentasjon for sine påstander.

Senneset misbrukte sin betrodde rolle som helsepersonell til å lyve om medisin, etter mønster fra tobakksindustrien som fikk helsepersonell til å lyve og misbruke sin troverdighet i massemediene.

Senneset`s løgner var den direkte årsaken til at mange som ikke selv trengte «vaksinen», tok den. De tok den feilaktig for å beskytte andre. Noen av disse er døde i dag. De ble lurt i døden av Sennesets løgn.

Det er alternativ medisin Senneset åpenbart vil ha bort, også når hun går til angrep på Märtha Louise.

Tilsynelatende reflekterer ikke Senneset over at Märtha Louise`s alternative (og eller komplementære?) remedier eller livstilsråd mest sannsynlig kommer uten bivirkninger, mens hennes egen alternative medisin mot smittespredning – som ikke er skikkelig testet – antageligvis reduserer folketallet as we speak.

Selv har Senneset håndplukket det hun vil svare på. Hun har ikke svart på saklige spørsmål, hun brukte ikke kilder på at mRNA-vaksinen er offentlig godkjent for å forhindre smittespredning (som ikke finnes). Hun inviterer ikke til den store debatten som er ubehagelig for henne – at hun driver ulovlig markedsføring og kan ha drept tusenvis.

Likevel skriver Senneset i dag at Märtha Louise melder seg ut av den delen i media som er ubehagelig… Det er jo nettopp det hun gjør selv!

Videre skriver hun:

«Men still ikke kritiske spørsmål, be ikke om svar på saklig journalistikk, krev ikke etterrettelighet, kilder eller opplysninger, inviter ikke til debatt, nei, der setter vi strek.» (3).

Ingeborg Senneset ser ut til å ha en patologisk manglende evne til å se seg selv i speilet.

Sennesets alternative remedier mot smittespredning er livsfarlige, og inntas ved press, forfølgelse og tvang, mens det hun kritiserer er antageligvis ufarlig, og inntas frivillig.

Hun anklager andre for det hun selv er skyldig i.

Kommenter innlegget