Trudeau trekkjer tilbake unntakslova

Henta frå Steigan og RebelNews.

Ti dagar etter at Canadas statsminister Justin Trudeau innførte unntakslova Emergencies Act, har han no trekt den tilbake. Lova var meint å fungere i 30 dagar. Som Steigan skriv om denne kontroversielle og aldri før brukte lova:

«Gjennom å aktivisere unntaksloven Emergencies Act gjorde Justin Trudeau seg de facto til Canadas diktator. Han kunne sette enhver lov og rettighet til side, arrestere folk uten lovlig grunnlag, stjele folks sparepenger og lønninger og sende tungt væpnet politi mot fredelige demonstranter.»

Media og politikarar har nesten alle utmerka seg ved å ikkje ta avstand frå dette openberre maktmisbruket frå ein som har svike sitt eige folk til fordel for sine eigentlege overordna, dei menneskefiendtlege globalistane som vil innføre den fjerde industrielle revolusjonen gjennom å avskaffe kapitalismen slik den fungere i dag.

Ifølgje Steigan har ingen leiande politikarar i Noreg teke avstand frå Justin Trudeaus regime og hans behandling av fredelege trailersjåførar.

Journalist Alexandra Lavoie i RebelNews skriv (Steigan si omsetjing):

«Tenk deg å være en som bestemte seg for å brenne opp sin personlige politiske kapital for å støtte en slik tyrann.

Bokstavelig talt i dag, mens Trudeau skrev sin korte tale og kunngjorde at han forlot sin nødhjelpslov, reiste hans shills i Senatet seg og talte for den. Tenk deg å brenne opp et helt liv med politisk kapital, og så forlater Trudeau den bare et øyeblikk senere. Jaja – det var en nyttig øvelse.

Hvilke politikere — blant annet i Conservative Party. Å ja, nevnte jeg ikke det?

De feige i Liberal Party som varslet at de var veldig imot den – men at de kom til å stemme for den uansett, fordi Trudeau «tvang» dem til det.

Trudeau er en skam, men han har også vanæret Canada. Det finnes ikke lenger noe kanadisk omdømme rundt om i verden slik som det en gang var.»

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s