Dokumentaren «Died Suddenly» avslører at covid-vaksinar er del av ein avfolkingsagenda

Av Adan Salazar, Infowars. Omsett av saksyndig.

Ein komande dokumentar utforskar den nylege, bisarre førekomsten av folk som døyr uventa, eit urovekkjande fenomen som mange har observert at fell saman med utrullinga av den eksperimentelle covid-19-sprøyta.

Filmen Died Suddenly har som mål å dokumentere og forklare den alarmerande mengda uforklarlege dødsfall rundt om på kloden dei siste to åra, som har ført til ei oppblomstring av Google-søk for frasen.

Offisiell trailer kan sjåast her.

«Friske vaksne ramlar døde om over heile kloden,» står det å lese i ei skildring på heimesida til filmen. «I løpet av dei siste 18 månadene, har frasen ‘døydde brått’ [died suddenly] gått heilt til topps på lista over mest søkte frasar på Google.»

Traileren for filmen har utdrag frå intervju med fleire dusin profesjonelle inkludert balsamerarar, legar og vaksineekspertar, der alle av dei åtvarar om at de isokalla vaksinane har skulda.

«Faktisk ønskjer ingen å vete kva som er i vaksinane,» seier Steve Kirsch, «fordi, høyr her, om folk forstod kva som var i vaksinen, ville dei klikke i vinkel.»

Ifølgje traileren dukkar filmen inn i avvik som blir observerte på eit medisinsk nivå, inkludert det at lappane som følgjer med pakkane til Covid-vaksinane er fullstendig blanke, merkelege bloddeformasjonar, og gigantiske blodproppar som ein har funne i vaksinerte pasientar.

«Det er ei 12-sigma-hending», seier ein av vitskapsfolka som kommenterer massedødsfalla, og legg til: «1 per 800 år. 12 standardavvik over snittet.»

«Dette er den største orkestrerte avlivinga i verdshistoria,» kommenterer den same eksperten.

Filmen set søkjelys på ein inskripsjon på det nyleg øydelagde Georgia Guidestones-monumentet som refererer til menneskeleg aktivitet som «ein kreft på jorda», og la ut eit mål om å halde befolkninga under «500 millionar menneske», og samanliknar dette synet med synspunkt haldne av vaksinemakar og eugenikar Bill Gates, som har tala for avfolking.

Filmen skal etter planen sleppast på The Stew Peters Network 21.november.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s