Lastebilkonvoiar mot Covid-tyranni har spreidd seg til Europa og Australia

Det er mi største glede å kunne rapportere at ideen om lastebilkonvoiar som protesterer mot Covid-tyranni, no har byrja å spreie seg til andre land enn Canada, primært i Europa og Australia. Konvoiar er no observert i Nederland, Tyskland, Italia og Australia.

Desse sokalla Freedom Convoys har fått avleggjarar i Europa og Australia i kjølvatnet av den rekordstore konvoien av kanadiske lastebilsjåførar som i helga kom til den kanadiske hovudstaden Ottawa. Statsminister Trudeau sjølv flykta med familien og tryggleiksvakter til ein hemmeleg stad, visstnok fordi han ville sjølvisolere seg etter å ha blitt eksponert for koronaviruset. At han testa negativt, ser ut til å vere irrelevant.

Den europeiske avleggjaren har namnet European Freedom Convoy. Planen er å «okkupere» Brüssel til alle covid-restriksjonane er avskaffa. Gruppa sa, «dette handlar ikkje om å vere for eller mot vaksine, det handlar om menneske sin rett til å velje. Dette handlar ikkje om politikk, men om fridommen til den menneskelege rasen.»

Andre europeiske land som har fått sine lokale konvoiar, er Frankrike, Finland og Tsjekkoslovakia.

I tillegg mobiliserer no australiarar, som har lidd under nokre av dei verste covid-restriksjonane i verda, sin eigen Australian Freedom Convoy. I likskap med kanadiarane, er dei òg på veg mot sin eigen hovudstad, Canberra. Somme av dei kjem heilt frå storbyen Perth i andre enden av kontinentet.

Som forventa prøver hovudstraumsmedia å anten ignorere konvoiane eller kome med feilinformasjon. Mellom anna prøver CBC å føreslå at Russland står bak protestkonvoiane. Den offisielle forteljinga er desperat etter å anten stoppe eller teie i hel desse episke aksjonane, men sjølv ved hjelp av omfattande sensur, og til og med avslåing av vegkamera hjelper ikkje. Folket har reist seg og vil ha slutt på tyranniet.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s