Kanadiske bankar off-line: Tilfeldig, eller etter ordre frå Trudeau?

Trudeau har etablert Hitler-aktige fullmakter over kapitalen

Av Martin Armstrong, Armstrong Economics. Omsett av saksyndig.

Medan alle som vågar å samanlikne Trudeau med Hitler blir kritisert fordi dei berre sidestiller Hitler med Holocaust – kan ingenting vere lenger vekke frå sanninga. Òg Hitler gjorde det ulovleg å ha bankkonto utanfor Tyskland, noko mange gjorde på grunn av hyperinflasjonen som fann stad ti år før han kom til makta i 1933. Men det som alltid er overskugga av Holocaust, er det faktum at Hitlers finansielle diktatur er grunnen til at Sveits skapte dei hemmelege, nummererte bankkontoane for å verne tyskarar som flykta frå Hitler. Canadas assisterande statsminister innrømte, under Emergencies Act, at bankar kan umiddelbart «fryse» eller seie opp bankkontoar utan rettsordre, og at dei kan bli beskytta mot sivilrettsleg ansvar. Dette har underminert Canada i auga til den internasjonale kapital.

Alle dei kanadiske bankane gjekk av nettet samstundes. Det var ikkje eit samantreff. Trudeau har påropt sin Emergence Act og dette er faktisk same taktikken som Hitler brukte mot jødane, men Trudeau bruker dette mot alle som er ueinige med politikken hans – noko som viser til verda at Canada ikkje kan stolast på.

Trudeau er trengt opp i eit hjørne. Han må levere døma for USA til å assistere Schwabs Great Reset [«store nullstilling», oms.an.]. Trudeau er uteksaminert frå Schwabs Young Global Leaders og han har teke ei mishandlingstilnærming til å styre Canada etter instruksar frå sin store leiar – vi kan like gjerne vere ærlege og gje Schwab tittelen han har sikta etter. Schwab har skrytt over korleis han har penetrert Canada og har flesteparten av folka sine i Trudeas kabinett. Kvifor skulle folk stole på Canada? Du har ikkje rett på nokon rettssak eller bevis på di tilknytting til lastebilsjåførane. Berre det å donere pengar til dei kan gjere deg om til ein kvit overherredøme-tilhengjar i auga til Trudeau.

Trudeau kan no rett og slett seie «frys den kontoen» og det skjer ingen rettferdig rettsgang i det heile. Dette underminerer kvart moglege fundament av tillit, og dette er det som sendte kapital på flykt frå Tyskland og fødde fram sekretetslovene i Sveits. Vei treng ikkje samanlikne Trudeau med Hitler for ting slik som Holocaust, men sjølve dei finansielle handlingane til Hitler blir styrt, og det kjem sannsynlegvis frå World Economic Forum. Trudeau er ein komplett tosk og han har bedrege kvart prinsipp i eit fritt samfunn, alt for å tvinge gjennom dette autoritære systemet frå World Economic Forum.

Det er absolutt umogleg at alle dei kanadiske bankane gjekk av nettet samstundes. Trudeau kan no gje bankane ordre til å gjere som han kommanderer, og dette er det som er veldig likt Hitler. Dei kan ikkje nekte. Kva gjer dette med tilliten til Canada som ein nasjon? Dette underminerer tilliten til Canada til og med som ei trygg hamn under trugsel om ein europeisk krig. Ingen bank har våga å prøve å forklare kjelda til sinnet. Dersom dette var urelatert til Trudeau, burde alle kanadiske nettsider ha lege nede – ikkje berre bankane.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s