Kor er Tiffany Dover? Sjukepleiaren som svima av medan ho vart Covid-vaksinert under ein direkteoverført nyheitskonferanse, er framleis ingen stad å finne

Av S.D. Wells, Natural News. Omsett av saksyndig.

Kva ville alle føle rundt vaksinar dersom dei visste at folk døydde som fluger etter å ha fått Wuhan-koronavirus (Covid-19) blodproppsprøytene? Ein sjukepleiar med namn Tiffany Dover, som arbeidde ved CHI Memorial Hospital i Tennessee, med meir enn 20 års erfaring, svima av på direktesendt TV medan ho skrytte over kor fantastisk det var å bli vanskinert mot Covid-19.

No er ho ikkje å finne nokon stad, og Internett er stappfullt av rykte om at ho er under torva, medan massemedia strevar med å dekkje det over med nok ei falsk forteljing for å redde ansikt når det gjeld dei dødelege genmuterande injeksjonane.

Falske nyheiter spreier dekkhistoria deira for Dover, som seier ho leid av vasovagal, der du besvimer på grunn av stress, og at ho er heilt fin, der ho lever sitt liv i absolutt isolasjon, der ingen kan verifisere at ho overlevde dei dødelege opplevinga av å bli injisert med eit blodpropp-skapande serum laga av dei same galne vitskapsfolka som laga SARS-CoV-2-viruset.

Media hevdar at Dover har hatt ei historie av denne over-reaktive «vagale responsen» sjølv til mindre smerte, sjølv om ho seier kor fantastisk ho føler seg berre nokre sekund før ho svima av og kanskje døydde. Ja, vi snakkar framleis om den same sjukepleiaren som har arbeidd i tjue år på eit sjukehus der ho ser blod og opplever stress kvar dag. So har ho ei historie av å svime av medan ho hjelper legane under operasjonar? Forvitne hjernar ønskjer å vete det.

Kva slags høgskule uteksaminerer ein sjukepleiar som svimer av kvar gong ho opplever stress?

Kvifor valde gruppa av fleire dusin sjukepleiarar Tiffany Dover som den som skulle få den dødelege Covid-sprøyta på direktesendt TV? Dersom ho er kjent for å svime av på grunn av smerte, burde dei ikkje ha valt nokon andre? Og korleis kunne denne personen ein gong bli sjukepleiar dersom denne vasovagale dekkhistoria er ekte?

Tiffany Dover jobba som ein leiande sjukepleiar i akuttmottaket, og det blir sagt i dei falske forteljingane som prøver å bortforklare kva som skjedde på direktesendt TV, at den vasovagale tilstanden fekk ho til å svime av seks gonger i dei seks vekene før hendinga. Denne dama jobba i akuttmottaket ved CHI Memorial Hospital. Korleis? Mista ho rett og slett pasientane med hovudet fyrst på betonggolvet medan ho hjelpte dei med å gå ned korridoren då ho svimte av på grunn av stress?

Vel, der ho luktar røyk er det eld, seier dei. Heile hendinga er isofall eit leirbål, og heile verda burde vete at dersom denne dama døydde rett etter ho fekk blodproppsprøyta, som so mange andre som forsvann frå jordas overflate kort tid etter at dei fekk denne «trygge og effektive» sprøyta som i røynda er eit farleg medisinsk eksperiment der ein ønskjer å redusere verdas befolkning med nokre milliardar. Ser ut som den er svært «effektivt» i dét.

Kvart minste snev av mogleg bevis for at Tiffany Dover framleis lever, har blitt sletta frå Internett, so kor er ho?

Tiffany Dovers Facebook-side vart teken ned etter 22 000 menneske posta «Rest in peace» og andre kommentarar om hennar bortgang. Forsvunnen. Sjukehuset sver på innpust og utpust at det går bra med ho, kan kvar artikkel frå lokale media og massemedia om ho har ein videolink som visstnok «beviser» at ho framleis lever, bortsett frå at kvar einaste av desse linkane er «øydelagt» eller seier «ingen tilgang», eller det påstår «denne videoen eksisterer ikkje» når du klikkar på den. Tiffany har ikkje lenger nokon kontoar på sosiale media. Er dette eit Covid-vaksine-dødsfall dekt over av massemedia?

Tiffany er ikkje den fyrste personen som har tungt fremja dødssprøyta for deretter å forsvinne frå Jorda kort tid etter. Legar, vitskapsfolk og kjendisar frå heile verda har skrytt opp og ned i mente om «tryggleiken» og «effektiviteten» til blodproppsprøytene for gain-of-function-sjukdom, og deretter ramla døde om av hjarteinfarkt eller slag kort tid etter, berre for å bli skulda på kva som helst anna av massemedia.

Under ein direktesendt nyheitskonferanse for å fremje dei dødelege sprøytene, fekk Dover stikket med munnbindet sitt på. Deretter reiste ho seg for å svare på spørsmål frå reporterane, heldt handa si til hovudet, sa ho kjende seg svimmel, sokk ned på knea, og måtte bli teken imot før ho trefte golvet. Sjukehuset dekkjer over, og tvitrar ut at Dover er «heime og har det heilt fint».

Massemedia kallar kvart eit snakk om Dovers forsvinning for «feilinformasjon», og Department of Homeland Security kallar denne typen frie ytringar for «innanlands terrorisme». Ingen amerikanar får lov til å stille nokon spørsmål om Covid-vaksinane nokosinne; då blir dei kasta i fengsel på ubestemt tid utan lov og dom, som 6.januar-arane.

Sjølv Alabama Public Health Department kan ikkje bevise at ho lever. Dei seier berre at alle som seier ho er død, postar «usanne» ytringar. Om nokon kan bevise at ho lever, ver so snill å gjere det.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s