Trygge og effektive? Småjenter utviklar smertefulle, rotnande sår på kjønnsorgana etter å ha fått Pfizers Covid-19-vaksine

Av Arsenio Toledo, Natural News. Omsett av saksyndig.

Unge jenter, somme heilt nede i femårsalderen, utviklar kjønnssår på grunn av Pfizers Wuhan coronavirus (Covid-19) mRNA-vaksine.

Dette er ifølgje publiserte, fagfellevurderte artiklar og data frå Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), programmet som den føderale regjeringa bruker for å samle rapportar om uventa verknader relatert til vaksinasjonar.

Ein av dei nyleg publiserte artiklane i eit medisinsk tidsskrift som snakkar om post-vaksine-kjønnssåra vart publiserte denne månaden i Journal of Pediatric and Adolescent Gynecology. Studien, med namn «Post COVID-19 Vaccination Vulvar Alphthous Ulcers: An Unpopular Case Series,” vart utført av tre legar i pediatri- og ungdomsgynekologi-departementet ved Mercy Children’s Hospital i Kansas, Missouri.

«Med Covid-19-pandemien, såg institusjonen vår Covid-assosiserte aftøse sår,» skreiv forfattarane av studien. «Etter auka bruk av Pfizer-vaksinen i dei under 12 år og over, såg institusjonen vår òg ein serie av post-vaksinasjons-aftøse sår.»

Legane studerte tre jenter, frå 12 til 15 år gamle, som presenterte vaginale sår som byrja å utvikle seg mindre enn tre dagar etter at dei fekk andredosen av Pfizers mRNA-Covid-19-vaksine.

Kvar av jentene fekk den fyrste dosen av vaksinane utan komplikasjonar. Men alle tre, innan den andre dagen etter at dei fekk andredosen, byrja å oppleve smerte i kjønnsorgana. Alle tre barna vart frakta til Mercy Children’s Hospital mellom juni og september 2021 og vart diagnostiserte med aftøse lesjonar [sår] på vulva [ytre kjønnsorgan].

Òg kjent som Lipschutz ulcer, er dette ein svært sjeldan, ikkje seksuelt overført tilstand som sjølv dei klokaste gynekologane i verda veit svært lite om. Hovudsymptomet er store, djupe sår i kvinnelege kjønnsorgan. Det forårsaker òg smerte, utilpassheit og feber.

Kvar av jentene leid av fleire store sår i genitalia sine, der nokre av dei vart nekrotiske. Ingen av dei var seksuelt aktive eller hadde hatt tidlegare Covid-19-infeksjon eller til og med nyleg eksponering.

Jenter so unge som fem år kan òg utvikle genitale sår etter Pfizer-vaksinasjon

Mange andre studiar beviser at Pfizer-vaksinen gjev jenter kjønnssår.

I Wisconsin utvikla ei frisk, 12-årig jente utan tidlegare seksuell historie feber dagen etter at ho fekk andredosen av Covid-19-vaksinen. Ein dag seinare utvikla ho tre smertefulle sår på kjønnsorgana sine, der eitt av dei var nekrotiske.

I Children’s Minnesota, vart ei 16-årig jente med inga tidlegare seksuell historie febril, fatiguert og opplevde muskelsmerter innan 24 timar etter at ho tok sin andre Pfizer-Covid-19-vaksine. Seinare utvikla ho sår i sitt vaginale område. I løpet av dei neste to dagane vart såra på høgre side av vagina-området om til eitt stort sår som oste gult og grått, med nekrotiske delar som gav ho intense smerter.

I Colorado fekk ei fem-årig jente andredosen av Pfizers dødelege Covid-19-vaksine tilbake i november. Innan ein dag utvikla ho muskelverk, armsmerter og eit vaginalt sår som gjorde det vanskeleg å gå. Tilfellet vart rapportert til VAERS og det var uløyst.

Kommentar frå saksyndig: Nyleg kom det fram at Pfizer fekk inn so mange uventa biverknader at dei måtte tilsetje 2400 fleire tilsette til å ta seg av papirarbeidet og dataprosesseringa. Pfizer har òg innrømt i eit konfidensielt dokument at Covid-19-vaksinen forårsaker antistoff-avhengig forsterking (at ein blir meir mottakeleg for virusinfeksjon og reagerer kraftigare på den). Pfizer-vaksinen er i tillegg bekrefta å tilby mindre enn 1% beskyttelse mot Covid-19. Var det visse politikarar, maktpersonar og helsetoppar som sa at vaksinane er «trygge og effektive»? Forklar det til desse stakkars jentene!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s