Planet Lockdown-regissør meiner at Covid-19-pandemien blir styrt av sentralbankar

Av Kevin Hughes, Natural News, 16.mai 2022. Omsett av saksyndig.

James Patrick, regissøren av dokumentaren Planet Lockdown, trur at Wuhan koronavirus (Covid-19)-pandemien blir styrt av sentralbankar som har evna til å kontrollere ulike institusjonar.

Patrick sa at sentralbankar har kontrollert politikken i lang tid. Han sa òg at Det internasjonale pengefondet (IMF) har kome med spesielle «drawing rights» verdt 650 milliardar dollar for Covid-pandemi-bistand som er meint å følgje det digitale ID-systemet.

«Denne forma for høge finansielle krefter, desse internasjonale bankierane som har evna til å kontrollere alle desse ulike institusjonane, styrte denne pandemien. Og eg trur at IMF-verdsbanklåna, støtta og andre ting har vore eit stort verktøy for å få alle desse landa til å slutte seg til rekkja,» fortalde Patrick reporter Josh Sigurdson.

Sigurdson, programleiaren i «World Alternative Media», sa at alt dette til slutt vil føre til eit globalt ID-system basert på sosialkreditt og SDR («special drawing rights»).

«Planet Lockdown handlar om Covid-19-sagaen og sluttspelet. Patrick sa at Covid er berre ein pretekst for å dytte fram initiativa til globalistane. Han sa at verda no bevegar seg i retning av eit system der menneske sin rett til å bevege seg i landet og verda, no blir trekt tilbake og segmentert.»

Global nedstenging ser ut til ein økonomisk nedtakingspolitikk og ein plan for å samle rikdom

Ifølgje Patrick ser den globale nedstenginga meir ut som ein økonomisk nedtakingspolitikk og ein plan for å samle (konsolidere) rikdommen. Han hugsa at etter fleire veker med nedstenging, byrja ideen om vaksinar å flyte rundt saman med annonsane for vaksinepass.

Denne regissøren og produsenten av dokumentarfilm bemerka òg at mykje pengar vart helt inn i vaksinekredensialitetsselskap.

«So det er temmeleg klart for meg at det var ei slags global media-driven helseskremming for å skape eit meir totalitært globalt politisk system. So det opprørte meg svært mykje. Og so etter å ha blitt stengt ned i fleire månader, sa eg at eg berre måtte gjere noko med dette. Eg kan ikkje sjå meg sjølv i spegelen og vete om desse tinga og ikkje gjere noko med dei,» sa Patrick.

Patrick stilte spørsmålsteikn ved det globale massevaksinasjonsprogrammet som føregjekk, og sa at det ikkje har eit medisinsk rasjonale. Han la til at dei udiskriminerande vaksinane ikkje heldt mål medisinsk og at dei var svært mistenkjelege.

Vaksineprogrammet – ei påkøyringsrampe for at alle skal få digital ID

Filmregissøren sa at vaksineprogrammet er ei påkøyringsrampe for at alle skal få digital ID. «Å skremme folk med pandemi og oppmuntre dei til å få ei sprøyte, er ei påkøyringsrampe for å merkje dei,» sa han.

Patrick snakka òg om dei uventa biverknadene av Covid-vaksinane på kvinner som hadde spontanabortar eller hadde uregelmessig menstruasjon. Han la til at der kunne vere ei eksperimentering på gang med dei ulike typane material som vart brukte i Covid-vaksinane.

Sigurdson sa at pandemien har snudd alle sine liv på hovudet og har gjort folk redde for kvarandre. Han bemerka òg den psykologiske manipulasjonen som vart gjort mot menneske. Med kollapsen av Covid-forteljinga, sa Sigurdson at verda no kan bevege seg rett over i Tinga sitt Internett der tyranni kjem i forkledninga beleilegheit.

Folk vil få alle tinga som er beleilege fordi staten vil gje dei tinga som dei treng. «Folk vil eige ingenting og vere lykkelege over det,» sa Sigurdson.

Patrick var einig med programleiaren, og sa at mykje sosial kondisjonering har blitt gjort for å splitte og herske, separere, isolere og skape psykologiske tilstandar der folk ikkje samlast, samhandlar eller deler meiningane sine. Han la til at mediapropaganda har sett folk i ein frykttilstand.

Intervjuet med James Patrick og Josh Sigurdson er tilgjengeleg i originalartikkelen.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s