Den globale eliten førebur seg på å lansere «klimaendringsnedstengingar»

Av Sean Adl-Tabatabai, Newspunch. Omsett av saksyndig.

Den globale eliten førebur seg på å innføre «klimaendringsnedstengingar» som vil vere som Covid-19-nedstengingar på steroiodar.

Ifølgje journalist Jack Posobiec: Medan det ser ut som eliten førebur seg på pandemisk panikkteater del 2, førebur dei seg òg på å engasjere seg i sitt langsiktige mål om «klimaendringsnedstenging».

Thelibertydaily.com rapporterer: Som Posobiec og mange av oss har drive og sagt i fleire månader, var generalprøva til Covid-19 å gjere oss klare for den altomfattande fabrikkerte agendaen som omfamnar klimaendring. Dette har vore målet til globalistar i World Economic Forum, Council for Inclusive Capitalism, og likande grupper i fleire tiår. Dei har jobba utrøytteleg for å rekruttere og indoktrinere massane for å ikkje berre lyde, men å ta del i innsats for å gjere klimaendring til den universelle faktoren i kvar avgjerd teken av regjeringar, konsern og borgarar.

Klimaendringshysteri er ein eksistensiell trugsel. Dei globalistiske elitane bruker det som den ultimate kontrollfaktoren, universalnøkkelen som kan låse opp kvar dør som er naudsynt for å oppnå totalitarisme over massane. Og mange vil lyde viljug, med glede til og med.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s