Putin hevdar at transkjønnsagendaen som blir «drilla inn» i barn er «regelrett satanisme»

Av Baxter Dmitry, Newspunch. Omsett av saksyndig.

Transkjønnsagendaen som blir «drilla inn» i barn i den vestlege verda er ei «fornekting av menneskeheit», ifølgje Russlands president Vladimir Putin, som erklærte av rørsla ber i seg alle kjenneteikna til «regelrett satanisme».

Putin kom med ytringane om transkjønnsideologi under ein 40-minutts tale i Moskva som formelt bekrefta annekteringa av fire regionar i Ukraina etter ein serie med folkerøystingar.

«Ønskjer vi verkeleg å sjå perversjonar som fører til forfall og utrydding, tvinga på barn i skulane våre frå tidleg alder av, at det skal bli drilla inn i dei at der visstnok skal finnast andre kjønn enn menn og kvinner, og at dei skal bli tilbydd sjansen til å gjennomgå kjønnsskifteoperasjonar?» spurde han.

«Det er ei fullstendig fornekting av menneskeheit, forkastinga av tru og tradisjonelle verdiar,» la han til. «Visseleg, undertrykkinga av sjølve fridommen har teke på seg trekka til ein religion: regelrett satanisme.»

Regjeringar over heile verda, som opererer under kontrollen til World Economic Forum, går til krig mot barna våre. Klaus Schwab sine Young Global Leaders prøver systematisk å normalisere pedofili og avkriminalisere sex med barn rundt om i verda.

Det skjer rett framfor auga våre, og hovudstraumsmedia er medskuldige ved å vere stille om det.

Elsk eller han han; den russiske presidenten Vladimir Putin åtvara oss for fleire år sidan at den globale eliten planlegg å normalisere pedofili i Vesten. Ifølgje Putin tek den globale eliten del i satandyrking. «Gjer som du vil», er deira motto. Det verkar som om han hadde rett.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s