WHO-generaldirektør smyg seg vekk i panikk når han blir stilt ekte spørsmål om covid-nedstengingar

Globalistbyråkrat viser seg ute av stand til å stå overfor vanskelege spørsmål om global nedstengingspolitikk som organisasjonen hans dreiv og implementerte i fleire år.

Av Jamie White, Infowars. Omsett av saksyndig.

Generaldirektør i Verdas helseorganisasjon (WHO), Tedros Adhanom Ghebreyesus, fekk panikk då han vart konfrontert av ein journalist om dei øydeleggjande konsekvensane av den globale nedstengingspolitikken som organisasjonen hans tilrådde i to år.

Ghebreyesus verka fyrst vennleg etter at Rebel News-reporter Tamara Ugolini gjekk bort til han under WHO-toppmøtet 2022 i Berlin for å stille rimelege spørsmål om WHO sin politikk når det gjeld nedstengingar.

Men alt dette endra seg so fort Ugolini spurde han: «Dersom du kunne utføre nedstengingar igjen, ville du ha gjort det?»

Ein maskert Ghebreyesus berre såg på ho med eit tomt blikk medan ein medlem i staben plasserte seg sjølv mellom dei to for å avbryte utspørjinga medan han [Ghebreyesus] heldt fram med å gå.

WHO-hendinga, som går frå 16. til 18.oktober, vil bli besøkt av den tyske føderale kanslaren Olaf Scholz, den franske presidenten Emmanuel Marcon, presidenten i Senegal Macky Sall, og andre høgståande dignitærar.

Frå nettsida til WHO:

«For fyrste gong er WHO ein med-organisator av toppmøtet, som vil få besøk av meir enn 300 talarar frå alle regionar i verda. Meir enn 40 WHO-ekspertar vil vere blant talarane, og dele sin kunnskap, sine synspunkt og visjonar under nøkkelsesjonar, paneldebattar, stands, idémyldring om innsyn i global helse og side-hendingar.

WHS 2022 har som mål å styrke utveksling, stimulere innovative løysingar på helseutfordringar, posisjonere global helse som eit politisk nøkkeltema og fremje ein globalhelse-samtale i ånda til FN sine berekraftsmål.»

Dette kjem nokre dagar etter at WHO fekk offentleg motbør rundt sin sokalla Pandemi-traktat, som vil frårøve suvereniteten frå nasjonar rundt om i verda under påskotet av å etablere eit internasjonalt rammeverk for å handtere framtidige pandemiar.

Mange datapunkt rundt om i verda avslørte at nedstengingar hadde øydeleggjande økonomiske, kulturelle og helsemessige konsekvensar på verda, inkludert massive lærevanskar blant barn og rekordhøg inflasjon som resultatet av overdriven pengetrykkingspolitikk.

Sjølv om WHO-nettsida hevdar å ønskje pressa velkommen for spørsmål, hevda Ugolini at organisasjonen avviste Rebel News sin førespurnad om pressekort.

Rebel News vil dekkje den to dagar lange globalisthendinga.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s