Kanye West konfronterer den globalistiske eliten: «George Soros, kom og møt meg ansikt til ansikt!»

Av Baxter Dmitry, Newspunch. Omsett av saksyndig.

Kanye West har kravd at George Soros «kjem og møter meg ansikt til ansikt», og doblar med dette innsatsen i forhold til kommentarar som han kom med under sitt Tucker Carlson-intervju.

Denne gongen adresserer Kanye direkte det «jødiske media» og George Soros. «Eg har mine songar, eg kan berre stikke til Hawaii og leve eit fint liv der,» seier han. «Det tydar at Gud har bede meg om å ofre alt det for å gje dykk danninga. Det er det eg seier, dei kuttar ikkje i inntektene mine. Du høyrer om folk som misser inntekta si på grunn av jødiske media. George Soros, kom og møt meg ansikt til ansikt!»

Kanye West påstår òg at jødar som kontrollerer underhaldnings- og medieindustrien har kjøpt «den svarte stemma», men dei har ikkje vore i stand til å kjøpe hans stemme.

«Dei kjøpte den svarte stemma, men dei har ikkje vore i stand til å kjøpe mi stemme. So i staden fekk eg kniven på strupen av dei, dei truga folk til å ikkje intervjue meg, dei truga folk til å halde seg vekke frå meg, dei stengde ute stadiona mine.»

Mot slutten av bodskapen legg Kanye til at for at vi skal utvikle oss, må vi bevege oss framover, men at «tankepolitiet» får oss til å «krabbe». Til slutt sa han: «Vi har stoppa å utvikle oss. Vi må kjempe for tankefridom, vi må seie korleis vi føler oss og handle utifrå det. I Jesu namn, amen!»

So nyleg som eit par veker sidan gjekk Kanye på Twitter og vart stengt ute for sine flammande kommentarar. Han tweeta: «Eg er litt søvning i kveld, men når eg vaknar opp, skal eg gå death con 3 på JØDISKE MENNESKE. Det rare er at eg faktisk ikkje kan vere antisemittisk fordi svarte faktisk òg er jødar. De fyrar har kødda med meg og prøvd å setje kniven på strupen på alle som opponerer mot agendaen dykkar.»

Per i dag nektar West å underkaste seg den globalistiske eliten og held fram med å forsvare kommentarane sine. Han vil ikkje lenger ha tilgang til sosiale media på grunn av det.

Som respons på black-outen på sosiale media, har West erklært at han tileignar seg Parler, den alternative sosiale medieplattforma som mange konservative favoriserer på grunn av utbreidd shadow-banning og sensurproblem på andre plattformer.

Parler sitt morselskap annonserte avtalen på måndag [17.oktober 2022?], og erklærte at West hadde teke «eit banebrytande steg mot eit medierom av fri tale, og aldri vil trenge å frykte å bli fjerna frå sosiale media igjen.»

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s