«Passion of the Christ»-stjerne påstår at Hollywood-elitar driv med handel av barn for å få adrenochrome

Av Baxter Dmitry, Newspunch. Omsett av saksyndig.

Hollywood-skodespelaren Jim Caviezel, som spelte rolla til Jesus i Mel Gibson sin episke Passion of the Christ, har innrømt at barn blir kidnappa og selde av Hollywood-elitar.

Caviezel var med på Clay Clark sin Health and Freedom Conference nær Tulsa i delstaten Oklahoma denne veka, og han adresserte problemet med barnehandel i Hollywood, der han avslørte at underhaldningsindustri-eliten «valdtek og myrdar» barn for adrenochrome.

Ifølgje Caviezel, som promoterte den nye filmen Sound of Freedom, er Hollywood-elitar avhengige av adrenochrome og «buksprettar barn levande» for å få dosen sin av stoffet som blir sondra ut som eit kjemikal i kroppen til livredde barn.

Sound of Freedom fortel historia om Tim Ballard, ein tidlegare CIA-operativ, som sa opp jobben sin som spesialagent i Homeland Security Investigations (HSI). Tidlege rapportar indikerer at filmen eksponerer VIP-pedofili og barnehandel.

Caviezel avslørte òg at Tim Ballard, forfattaren som han portretterer i filmen, er «der nede of reddar barn i denne augneblinken, fordi dei dreg barn ut av dei mørkaste avkrokane av helvete akkurat no, i søppelhaugar og alle slags stader. Adrenochromiseringa av barn, sjå…»

Caviezel er ein Hollywood-veteran, med hovudroller i hitfilmar inkludert Pay it Forward, The Thin Red Line, Greven av Monte Cristo og Frequency. Mannen er tydeleg lommekjent i Hollywood, som er grunnen til at det er so imponerande at han står fram og risikerer karrieren – og til og med livet sitt – for å eksponere vondskapen på toppen av industrien.

Det er ikkje fyrste gong Caviezel har eksponert den skrekkelege barnehandelen gjort av Hollywood-eliten, som han skildrar som «det mest skrekkelege eg nokosinne har sett.»

«Essensielt har du adrenalin i kroppen din, og når du blir skremd produserer du adrenalin. Dersom du er ein atlet i siste innspurt, har du adrenalin som kjem ut av deg. Dersom eit barn veit at han kjem til å døy, vil kroppen hans skilje ut denne adrenalinen og dei har mange termar dei bruker, men, øh… Det er det mest skrekkelege eg nokosinne har sett. Det hylskrik åleine, sjølv om eg aldri såg det. Desse folka som gjer det, vil det vere ingen nåde for.»

Jim Caviezel er ikkje den einaste som står fram og eksponerer elitane. Mel Gibson, som regisserte The Passion of the Christ og instruerte Caviezel, har òg gått ut offentleg og fordømt Hollywood som «ei bule av parasittar» som «livnærer seg på blodet til barn.»

Under eit «kontroversielt» innslag på Graham Norton Show på BBC i 2017, lærte Gibson sjokkerte gjester om den ekte naturen til Hollywood-elitar i det grøne rommet bak scena etter programmet.

Hollywood-studio er «dynka i blodet til uskuldige barn» ifølgje Mel Gibson, som påstod at fortæringa av «baby-blod er so populært i Hollywood at det i praksis fungerer som ein valuta for seg.»

Hollywood-elitar er ein «fiende av menneskeheita som stadig handlar i strid med våre beste interesser» og «bryt kvart gudegjevne tabu mennesket veit om, inkludert barns ukrenkjelege vesen», heldt Gibson fram.

«Det er ei open hemmelegheit i Hollywood,» sa han. «Desse folka har sine eigne religiøse og åndelege læresetningar og sitt eige sosiale og moralske rammeverk. Dei har sine heilage tekstar – dei er sjuke, tru meg – og dei kunne ikkje ha vore meir i strid med det USA står for.»

Hovudstraumsmedia kasta seg raskt over Gibson sine avsløringar som ein ulvefolk, sendte ut faktasjekkarar inkludert Snopes for å erklærte kommentarane for falske nyheiter, og gjekk deretter hen og sletta kvar video og artikkel frå Internett. Kort fortalt laga hovudstraumsmedia eit minnehòl. Mel Gibson si stemme vart stilna.

Ein kjendis kan ikkje snakke ut mot systemet utan å bli stilna og straffa. Gibson sin karriere har ikkje vore den same sidan.

Det er grunnen til at det er so viktig at so mange som mogleg får høyre Jim Caviezel sine ord før hovudstraumsmedia kansellerer han og øydelegg bevismaterialet.

Vi har sett det skje som mange gonger før. Nyleg snakka òg Nicole Kidman og Lindsay Olhan ut om pedofili i Hollywood, før dei trekte det tilbake, prøvde å dekkje spora sine og lest som om dei aldri sa det dei sa. Lohan og Kidman forstod naturen av konsekvensane for dei som bit handa som gjev dei mat.

Nære venner av Chris Cornell, Chester Bennington, Coolio og Anne Heche har stått fram med oppsiktsvekkjande like historier, der dei avslørte at stjernene arbeidde med å eksponere pedofiliringen i hjartet av musikkindustrien – og det kosta dei liva deira.

Desse er mørke tider og mot krevst for å leve med auga vidopne.

Det er livsviktig at Jim Caviezel sine avsløringar om pedofili blant eliten blir høyrt av so mange som mogleg før hovudstraumsmedia og tech-gigantane sensurerer og stilnar han, som dei gjorde med vennen og mentoren hans Mel Gibson.

Det er ikkje tvil om at faktasjekkarane planlegg å slette orda hans frå Internett og erklærte dei for falske nyheiter. Det er sånn dei held fram med å halde fleirtalet i mørket rundt naturen til globalisteliten som kontrollerer medie- og underhaldningsindustriane.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s