Guvernør Ron DeSantis set ned storjury for å etterforske Covid-vaksinebrotsverk

Av Sean Adl-Tabatabai, Newspunch. Omsett av saksyndig.

Florida-guvernør Ron DeSantis har sett i verk ei offisiell etterforsking rundt Covid-mRNA-vaksinar, og dei kriminelle udådane utførde av Big Pharma og statlege byrå som pressa dei på folket.

«I dag annonserer eg ein petisjon med Høgsteretten i Florida for å setje saman ein delstatsdekkjande storjury for å etterforske alt som har blitt gjort gale i Florida når det gjeld Covid-19-vaksinar,» erklærte DeSantis tysdag [13.desember 2022]. «Det vil kome med juridiske prosessar som vil vere i stand til å skaffe meir informasjon, og å juridisk ansvarleggjere dei som utførde desse udådane.»

TheRightScoop.com rapporterer: Han vart òg spurt om Twitter-filene og sensur av vitskaplege dissens-meiningar.

«Politikken dykkar og ståstaden dykkar eller analysen dykkar av denne medisinske vitskapen burde kunne stå på eigne bein, og dersom det ikkje toler kritikk, dersom de ikkje kan forsvare politikken mot legitim kritikk, kanskje de då treng å sjå dykk sjølve i spegelen, men det er ikkje det desse elitane ønskte å gjere,» sa guvernøren og den framtidige presidenten.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s