Northern Light: «Medier og andre velvillige deltar i fullt monn; manipuleringen går for fullt»

Av Northern Light. Henta frå Derimot.

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt nyhetsankere på NRK Dagsrevyen og TV2 Nyheter, si «Russlands uprovoserte angrep på Ukraina», og konsekvent brukt ordet angrep og invasjon i alle sammenhenger. Russlands aksjon var ingen av delene, det var en fremprovosert intervensjon, som betyr å gripe inn.

Russlands intervensjon reddet kanskje millioner av liv. Den USA/NATO utrustede og trente hæren på hundre tusen mann, som marionett-regimet i Kiev sendte mot utbryter-republikkene, ville ha tilintetgjort Donbass-regionens militære forsvar, og Azov-styrkene som hater alle russere, ville ha begynt folkemordet på innbyggerne i Donetsk og Lugansk. Bare uken før skjøt de 7000 granater mot byer i Donbass-regionen.

NATO-sjefen Stoltenberg sa en tid etter Russlands aksjon; «Dette har vi forberedt siden 2014». Merkel innrømmer at Minsk-avtalene bare var for å kjøpe seg tid til å bygge opp og utruste Ukrainas hær. Finansfolket har bare en svakhet – de kan ikke la være å skryte.

Russland har opptrådt korrekt etter folkeretten; Russland anerkjente først Donbass-regionen som selvstendige republikker, en vennskapsavtale ble underskrevet som ga Donetsk og Lugansk mulighet til å be Russland om militær assistanse, så grep Russland inn militært bare timer før Ukrainas hær, les: USA/NATO hæren ville ha satt inn et storangrep. Lovlige folkeavstemninger avgjorde med et solid flertall at Lugansk og Donetsk ville være en del av Russland, hvoretter Russland etterkom ønsket.

USA, – les: Wall Street finansfolket, fikk det som de ville. Nå kunne de pålegge sine vasaller å sanksjonere, ved å blant annet slutte å kjøpe olje og gass fra Russland, som gjør Europa avhengig av olje og gass levert på tankskip fra USA til astronomiske priser, spesielt etter at Nord Stream gassledningene ble sprengt. Hvem er elefanten i rommet? Dette fører til en nedleggelse av mye av industrien i Europa, som Wall Street snart kan kjøpe på billigsalg, som er en del av planen.

Statskassene i europeiske land blir tømt i rekordfart, med investeringer i fornybar upålitelig og utilstrekkelig vindkraft, og med sterkt redusert skattegrunnlag med mye av industri og næringsliv stengt ned, blir statsgjelden ubetalbar, nøyaktig slik Wall Street finansfolket har planlagt. Da vil de også tvinge igjennom en digital sentralbankvaluta som de vil, og når de vil.

Når også husholdningenes gjeld blir ubetalbar, spesielt etter et EU-pålegg om å ekstra-isolere boliger, «for å redde klimaet», tar de enorme kapitalforvaltningselskapene over boligmassen til arbeider- og middel-klasse i Europa, slik som de er i ferd med å gjøre i USA. Boligene gjøres om til permanente utleie-boliger, når BlackRock kjøper opp et enormt antall boliger til priser over prisantydning, er det ikke for å selge.

Finansfolkets agenda med å ta full kontroll og eierskap over strøm og energi, det monetære systemet med en digital valuta, matproduksjonen, drikkevannet og boliger i Europa, ser ut til å holde timeplanen frem til Agenda 2030. Den nye verdensordningen med en herskerklasse og en slaveklasse, hvor de som får leve i slaveklassen, ikke skal eie noen ting. De får nok til en minimumstilværelse i nye smartbyer så lenge de er profitable, som biologiske roboter med chipimplantater overvåket døgnet rundt.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s