Industrigiganten Siemens, som styrte tvangsarbeidsleirar i Nazi-Tyskland, krev at EIN MILLIARD MENNESKE sluttar å ete kjøt

Av S.D. Wells, Natural News. Omsett av saksyndig.

Det er i grunnen eit under at «leiarane» i World Economic Forum ikkje går med hakekors på jakkene sine medan dei åtvarar planeten om den dystre framtida der det ikkje finst meir ekte kjøt, og alle leiglendingane et insekt, tang og tare for å overleve. Ein nøkkeltalar, leiaren i den berykta tyske produsentgiganten Siemens, herr Jim Hagemann Snabe, påstår at der ikkje vil vere meir ekte dyrekjøt snart, berre laboratorie-laga, syntetisk kjøt for å «mobilisere klima»-endringa og «den store tilbakestillinga» [«The Great Reset»]. Ifølgje leiaren i selskapet som var det største industrielle konglomeratet for nazistane sine slavearbeidsleirar, burde ein milliard menneske slutte å ete kjøt for å redde verda frå global oppvarming.

Et kakerlakkar og mjølbiller, ikkje kjøt, fordi den nynazistiske globalistane ønskjer å redde verda frå kokande hav og giftige regnbomber

Lurer du på korleis menyen såg ut på WEF-treffet i sveitsiske Davos i år? Filet mignon og organiske grønsaker? Lurer du òg på kvifor alle globalistane som fór tid kravde at pilotane som flaug deira private jetfly skulle vere uvaksinerte mot covid? Det stemmer, globalistane seier éin ting og gjer det motsette; alt er berre løgn og fanteri for å knuse samfunnt medan dei tener seg styrtrike på pyramidespel og utspekulerte bløffdemiar.

Herr Snabe, nøkkeltalaren i WEF i år, som har ein mektig posisjon ved Siemens AG, Europa sitt største industrielle produksjonsselskap, representerer faktisk eit selskap som brukte slavearbeid for nazi-krigsmateriell under Andre verdskrig; fleire hundre tusen var involvert. Krigsfangar i konsentrasjonsleirane arbeidde i «død gjennom arbeid»-programmet som Siemens styrte i fabrikkane inni dødsleirane i Auschwitz, Buchenwald, Mauthausen, Ravensbruck, Flossenburg og Sachsenhausen.

Den nye alderens nazistar og kommunistar, som ønskjer å «vere herrar over verda», fortel altso no alle andre om å slutte å vaske kle, slutte å ete kjøt, slutte å køyre bilar, og ete kakerlakkar og mjølbiller, dersom dei bryr seg om verda og ønskjer å hindre alle menneske frå å gå opp i flammer.

Visstnok kjem heile verda til å bli som gasskammeret i ein nazi-konsentrasjonsleiar om alle leiglendingane og fattiglemmane ikkje gjev seg med å forureine ved å ete kyr og køyre bilar som går på drivstoff. «Mobilisering for klima» [«Mobilizing for Climate»] krev at alle gjev alle sine «money, money, money» til dei allereie ufyseleg rike globalistane som vil spraye kjemikaliar i atmosfæren for å stengje ute sola og redde planeten (dei har tydelegvis sett for mange Marvel-filmar).

«Great Reset» krev at alle blir tvangsvaksinerte, gjev alle pengane til nazi-selskap, pluss at alle et insekt og laboratorie-samankokt Frankenstein-mat

«Gud er død», fortel leiarane av Den nye verdsordenen ved Davos sitt WEF-treff oss. Lytt til våre nye herrar, og stapp i deg insekt i staden for kyr og kyllingar, og du vil ikkje gå opp i flammer og drukne i dei kokande hava.

«Dersom ein milliard menneske sluttar å ete mat, seier eg dykk, får dette stor påverknadskraft. Ikkje berre har det ein stor effekt på det noverande matsystemet, men det vil òg inspirere innovasjon av matsystem.» Dei ufyseleg rike, sjølvopphøgde talarane i WEF hevdar at dei blir utstyrt med «guddomlege krefter» for å herske over universet og tvinge alle leiglendingane til å bli injiserte med milliardar av dødelege piggprotein, gå til arbeid, ete lab-kjøt, tang og tare og kakerlakkar til alle framtidige måltid.

Det er visstnok maten vi et som er ansvarleg for størstedelen av CO2-utslepp som tek livet av alle kyrne, kyllingane, kalkunane og grisene. Dersom alle berre kunne ete Bill Gates sin Frankenstein-mat, gjerne med litt tusenbein og åmer ved sida av, kan vi redde den gudlause planeten frå den sikre undergang og øydelegging.

Den katastrofale «Grøne agendaen» vil leggje verdsøkonomien i grus, smadre alle landbrukssystem og forårsake verdsomspennande hungersnaud som vi aldri har sett maken til. Gløym atmosfæren, tørke og flaum, fordi «Universets herrar» (rike avvikarar i WEF) er her for å føkke opp verda for oss. Berre send dei alle pengane dine og for all del, pliiiis!, ikkje lette på covid-maska, og alt kjem til å ordne seg. Dei lover.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s