Zelensky har ein stunt-dobbeltgjengar som livvakt – alt er teater

Av Ethan Huff, Natural News. Omsett av saksyndig.

Den ukrainske klovnepresidenten Volodymyr Zelensky har ein stunt-dobbeltgjengar som stundom opptrer offentleg for å låst som om han er den ekte Zelensky.

Etter å ha personleg skjelt ut Russlands president Vladimir Putin sist månad for å visstnok bruke ein stunt-dobbeltgjengar for å narre folket, har Zelensky sjølv blitt ferska i å gjere nøyaktig det same med Maksym Doniec, hans personlege livvakt sidan 2019.

Følgjande opptak frå polsk media eksponerer Zelensky som ein bedragar. Du kan sjå stunt-dobbeltgjengaren hans, Doniec, dukke opp under den falske amerikanske presidenten Joe Biden sitt nylege besøk på leikeplassen til den korrupte djupstaten.

De kjem til å leggje merke til at Doniec går i nøyaktig det same kostymet som Zelensky, saman med den same skjorta med logo på, den same frisyren, det same skjegget og so vidare. Tilsynelatande fanga polsk media Doniec i biletet tilfeldig, og kringkasta beviset til publikum.

«Opptaka ser ut til å ha blitt gjort ved eit uhell, men det forsterkar det gamle ordspråket – Nr etablissementet skuldar deg for å gjere noko, er det faktisk ei tilståing av kva dei sjølv gjer,» rapporterte Zero Hedge om det lekne bevismaterialet.

(Relatert: Ukraina er ein «velferdsdronningstat» som berre eksisterer som den no gjer på grunn av kvitvaska amerikanske skattedollar.)

Krigen i Ukraina er eit BEDRAG for å stele pengane dine og framtida di

Det er i all sanning ei skam at Biden reiste for å hylle meisteren sin Zelensky i det heile, spesielt sidan togulykka og utsleppet av kjemikaliar i East Palestine i delstaten Ohio skjedde nokre dagar før hans overraskingsbesøk til Ukraina.

Dette bedraget av ein krig har blitt eit fokuspunkt, spesielt blant Demokratar som feira Zelensky og Ukraina under den nylege State of the Union-talen av pedo-presidenten.

På Twitter responderte nokon på dei lekne polske opptaka som viste Zelensky sin stunt-dobbeltgjengar ved å klargjere si meining om at krigen er fullstendig falsk og «alt er funne på for å stele pengane dine.»

«I røynda er der ingen stridsvogner eller fly – alt er berre pappmodellar på eit filmsett,» hevda denne personen. «Sjå på kva som helst slags krigsbilete og du vil sjå trådane. Følg pengane. #truth

Interessant nok fekk denne kommentaren mange «hjarte» og delingar, noko som antydar at andre trur det same – at vi ikkje blir fortalt sanninga om situasjonen i Ukraina.

Andre argumenterte at krigen faktisk er ekte, inkludert alle dødsfalla som blir rapporterte. Bedragdelen kjem frå dei stadige pengeinnsprøytingane frå Biden-regimet rett inn i Zelensky sine lommer – medan amerikanarar står og ser på og ikkje gjer noko med det.

«Når ein lagar ein krigsfilm er det ikkje uvanleg for den leiande skodespelaren å ha ein stunt-dobbeltgjengar!» skreiv ein annan om Zelensky og hans skjødehund.

«Derimot, i denne falske krigen, ser eg ikkje behovet for ein stunt-dobbeltgjengar fordi der ikkje er fare for at noko går gale, med mindre Alec Baldwin er på settet!» spøkte denne personen.

I kommentarane til ein annan reportasje om opptaka, skreiv nokon at med måten ting går på, er det berre eit spørsmål om tid før samfunnet blir akkurat som «desse dystopiske filmane der eit digert hovud på ein skjerm kommanderer oss til å gjere ting, og… nei, for pokker… gløym det, det er allereie her.»

Ein annan tilrådde nokre tips for å «byrje å dekonstruere denne dystopiske filmen», inkludert å skru av alle TV-skjermar, feie vekk alle politikar- og kjendis-snakkehovud på sosiale media, og trekkje seg ut av det politiske sirkuset fullt og heilt.

«Demonane nærer seg av merksemda vår, og deretter vår emosjonelle respons,» la denne same lesaren til. «Dess sterkare emosjonelle reaksjonar du har, dess meir energi gjev du til demonane.»

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s