Statistisk faktum: Du har langt større risiko for å døy av covid-«vaksinar» enn av sjølve covid

Av Ethan Huff, Natural News. Omsett av saksyndig.

Dei meinte tydelegvis ikkje å gjere dette, men statlege embetspersonar i Storbritannia har ved eit uhell innrømt at risikoen for død av Wuhan koronavirus (Covid-19)-«vaksinasjon» er langt høgare enn risikoen for å døy av sjølve viruset.

Dataa viser at åtte gonger so mange menneske døydde av dei dødelege injeksjonane i seksmånaders-perioden etter lanseringa av Operasjon Warp Speed, enn det døydde menneske av «covid» i løpet av 18 månader frå og med mars 2020.

No når katten er ute av sekken, er det meir enn tydeleg at Fauci Flu shots [Covid-19-«vaksinar»] aldri burde ha fått lov å vere på marknaden. Om statlege embetspersonar hadde vore ærlege frå byrjinga om alt dette, kunne tusenvis, om ikkje millionar av liv ha blitt redda.

Å fortelje sanninga ville derimot ha slege beina under på Big Pharma – og det kan vi rett og slett ikkje ha noko av. Pengar er det einaste som speler noka rolle til dei pharmakeia-langande globalistane som bruker desse dødssprøytene til å luke ut i massane. (Relatert: Grunnen til at dei ikkje utfører obduksjonar på lik som har blitt «vaksinerte» er at dei veit at det vil avsløre «vaksine»-bløffen.)

Omtrent alt vi vart fortalt om covid var ei løgn

Ein annan ting som dataa viser, er at statlege embetspersonar laug om covid-dødsfall. Det store fleirtalet av desse dødsfalla vart eigentleg forårsaka av andre ting, slik som demens, kronisk nyresjukdom, kronisk lungesjukdom, kronisk nevrologisk sjukdom og hjartesjukdom – men i staden skulda dei på «covid».

Dette laga rot i tala, i det minste i byrjinga, og antyda at «covid» er den reelle trugselen og at «vaksinane» hjelper til med å redusere den trugselen. I realiteten er det motsette sant: «covid» er ingenting å bekymre seg for, men sprøytene er det sanneleg.

«Når du tek til etterretning at testing av obligatorisk på sjukehus, trass at det ikkje var heimla i lov, og dei brukte PCR-testane som er berykta for å produsere falske positive, er det ikkje vanskeleg å sjå korleis Regjeringa greidde å blande fleire titals tusen menneske som faktisk døydde av heilt andre årsaker inn i Covid-19-dødsstatistikken,» rapporterte The Exposé om denne triksinga med tala.

Det tok mange førespurnader, inkludert fleire Freedom of Information-søknader, å kome til botnen av dette bedraget. Det tok òg ein uavhengig analyse og vurdering av dataa for å trekkje ein nøyaktig konklusjon om den sanne primærårsaka til død gjennom bløffdemien: «vaksinane».

Det siste datasettet som vart publisert 21.februar 2023, bekreftar at covid-sprøyter massivt aukar ein persons risiko for å døy – faktisk med 276%. Dødsratar blant uvaksinerte ligg i mellomtida på det lågaste i kvar demografi.

«Slik eg ser det no når vi veit konsekvensane av alle uprøvde, utesta og ubeviste vaksinar, dersom nokon medisinsk opplært person prøver å stikke meg med ei nål, vil han og ho ved eit uhell knekke nakken,» skreiv ein forbanna lesar i kommentarfeltet som respons på nyheita.

«Det er ingenting annan enn bevisst, statssponsa mord å anvende noko liknande som desse covid-vaxxane igjen, og dei vaksinerte er for meg for dumme til å innsjå at vaksinane og boosterane [ikkje] kjem til å redde dei. Det er òg difor eg ikkje burde måtte betale noko for dette! Dei vaksinerte gjekk med på å late seg injisere og burde betale for si eiga helseomsorg frå no av.»

Ein annan lesar uttrykte bekymring for at kanskje «chemtrails», som er produsert under geoengineering-sprayoperasjonar, inneheld covid eller nokre andre giftkjemikaliar designa for å gjere sjuke alle som pustar dei inn.

«I Yorkshire, Storbritannia, blir vi chemtraila med jamne mellomrom,» skreiv denne personen. «Ein burde luke ut alle ubrukelege parlamentsmedlemmer.»

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s