Northern Light: «Helse-Norge tar ikke sitt ansvar»

Av Northern Light, henta frå Derimot.

Det er foruroligende å lese om pasientenes samtaler med helsepersonell, fra ambulansepersonell til sykesøstre og leger. De er i fornektelse, tier og unngår emnet ‘vaksine-skader’ når pasienten nevner mRNA-injeksjonen kalt «covid-vaksiner» som mulig årsak til deres plager. Det er også rapporter om pasienter som har blitt overhøvlet av leger når de har nevnt at de tror det kan være «vaksinen».

Almenpraktiserende og sykehusleger skulle en egentlig forvente var «kanarifuglene i gruven». Fordi de fører pasientjournaler som skulle si klart i fra at mange av pasientene får helseproblemer etter de har fått injeksjonen. Med hederlige unntak, har de fleste leger stilt opp for farmasigigantene, og med det vist at de er bare salgspersonale av produkter i den farmasøytiske industriens organisasjon. De skal skrive så mange resepter som mulig, og gi pasientene så mange vaksiner som mulig av alle slag, for maksimal profitt for farmasiselskapene.

De som har meldt i fra, som den norske legen som gjorde sin plikt etter den hippokratiske eden: «Jeg skal ikke gi noe dødelig legemiddel til noen eller gi råd om noe slikt. På samme måte skal jeg heller ikke gi noen kvinne fosterfordrivende middel» (et utdrag) – som mistet lisensen etter å ha skrevet en medisinsk og vitenskapelig rapport, om bivirkningene han hadde observert hos pasientene etter de fikk mRNA-injeksjonen.

Slikt legges merke til av unge leger med ektefelle, barn og millioner i gjeld, og tilpasser raskt sine meninger til hva nemnder, legemiddeltilsyn, folkehelse-institutt og helsetopper hos myndighetene mener.

Dette viser makten til den Rockefeller-grunnlagte verdenomspennende farmasøytiske industrien. Grunnlagt for å profitere på sykdom og gjøre folk syke, dens nettverks tentakler strekker seg helt ned til ambulansepersonell og sykesøstre. Et fryktregime, hvor de som sier i fra blir straffet med avskjed eller utestengelse.

Det er nå et fjell av bevis fra mange fagfellevurderte rapporter med stort tallgrunnlag, og databaser for registrering av vaksine-bivirkninger som VAERS og Eudura Viligance, på at mRNA-injeksjonene kalt «covid-vaksiner», heller skulle vært kalt et biovåpen for depopulasjon og befolkningskontroll. Mye tyder på at uforholdsmessig mange fra lavere samfunnslag blir alvorlig syke og dør, sammenlignet med øvre middelklasse og oppover.

Ett unntak er milliardæren Elon Musk, som sa at han har hatt ubehag etter å ha fått sin andre injeksjon. Så har han også vært «brysom» for etablissementet. Eierne og familiene til sentralbankkartellet, eierne av de farmasøytiske selskapene og deres familier, kapitalforvaltningsselskapenes eiere og deres familier deres politikere, deres frontsoldater som bl.a nyhetsankerne og nøkkelpersonell som de trenger, har lite å frykte fra vaksinene. De får saltoppløsninger og blir registrert som vaksinerte, eller får vaksinesertifikater.

Det er fortvilet at over fire milliarder mennesker bare i den vestlige har blitt lurt, presset og truet til å ta en eller flere injeksjoner av heksebrygget kalt vaksiner av hovedstrømpressen fra første dag. Så har også MSM samme eiere som den farmasøytiske industrien, de enormt mektige kapital-forvaltningsselskapene som igjen er eiet av bankkartellet. Billionærkabalen som også kalles den globale storkapitalen, herskerklassen, den finansielle eliten og finansfolket.

Det er per i dag ingen motgift til de irreversible skadene mRNA-injeksjonene gjør i kroppen. Immunforsvaret svekkes, og offeret blir lettere smittet av virus, sykdomsforløp blir mer alvorlig, og latente sykdommer og sykdommer offeret er disponert for, blusser opp, som det naturlige immunforsvaret bekjempet før mRNA-injeksjonene ble tatt. Langtidsbivirkningen av «vaksinene» er død – etter et forkortet liv med redusert livskvalitet, medisinert av Big Pharma som ga dem «vaksinene».

Med over fire milliarder injisert i den industrialiserte verden, kan det bare bli verre. Produksjon av mat, industriproduksjon og drift av infrastruktur vil stoppe opp når så mange blir alvorlig syke og dør. De utvalgte som overlever, får leve i mega-smartbyer i den nye verdensordningen, etter å ha bygget dem for billionærkabalen. Dette hvis det går som kabalen har planlagt, og de klarer å erobre og underlegge seg Russland og Kina.

Da får kabalen som har orkestrert det hele sin nye verdensordning med mega-smartbyer. med en herskerklasse og en forvaltet slaveklasse av mer bio-roboter enn mennesker, som Claus Schwab og Noah Harari ønsker seg. Klarer de ikke dette, har de allikevel klart å injisere over fem milliarder mennesker verden over med et biovåpen. Finner en ikke en motgift til dette, er det ingen fremtid for dagens unge mennesker. Det bekymrer selvsagt ikke de som står bak plandemien, de er umennesker.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s