Sjokkintervju med Sindre Finnes: «Erna Solberg er ein MANN!»

I eit intervju med Bergens Tidende 1.april 2023 kom Erna Solberg sin ektemann Sindre Finnes med det som må vere tidenes politiske bombe: Kona hans Erna er ein mann!

Den sjokkerande avsløringa kom i samband med eit intervju som politisk redaktør Eirin Eikefjord hadde med Finnes. Bakgrunnen var at Finnes hadde blitt kåra til «Årets mann» over 20 år tidlegare av Høyres Kvinneforum i 2002. Ettersom ekteparet Solberg/Finnes har møtt tidlegare president Barack Obama og kona Michelle, nemnde Eikefjord ryktet innan alternative media om at Michelle Obama skal seiast å vere ein mann. Då svarte Finnes «Det er Erna òg!».

Deretter la han ut i detalj om at barna eigentleg var adopterte via eit utanlandsk selskap som spesialiserer seg på å finne babyar som liknar foreldra. Dette har vore kjent lenge innan alternative media, og blir brukt i tilfelle der ekteparet ikkje kan eller vil få eigne ungar, men vil skjule inntrykket av at dei har adoptert barn. Han la deretter til at Erna og Michelle gjennom åra har utvikla eit djupt vennskap, og at det var Barack som gav Erna ein fot innanfor i World Economic Forum og FN.

Eldstesystera Marit var ikkje tilgjengeleg for kommentar. Erna Solberg sjølv var i Davos på topphemmeleg møte med Klaus Schwab og hans rævsleikjande lakei Yuval Noah Harari.

Eirin Eikefjord sat lenge og vreid på seg. Deretter stilte ho spørsmålet alle lurer på: Korleis har Erna greidd å skjule kuken sin i alle desse åra? Då trekte Sindre på skuldrene og sa at ho i grunnen ikkje har særleg stor kuk – og heldigvis, for det er ho som er mannen i forholdet! Men han avslørte at Erna etter eiga utsegn har hatt ereksjon i alle talane «ho» har halde ved podiet på Statsministerens kontor. Like etter ein pressekonferanse om Koronasituasjonen medio 2020 var «ho» faktisk so opphissa at det fann stad ei utløysing. Erna måtte be om eit reint skjørt av ein av livvaktene på grunn av eit «uhell» og «noko søl».

Trass denne sensasjonelle avsløringa, trur ikkje vi alvorleg sinnslidande konspirasjonsteoretikarar og statsfiendar innan alternative media at karrieren til Noregs tidlegare statsminister er skadd på noko vis. Når ikkje eingong Kornåkeraffæren kan rokke ved karrieren til ein høgtståande politikar, so vil nok ikkje det å vere ein hermafroditt leggje nokon dempar på vidare avansement innan globalpolitikken. I våre transtider er det vel slike dei føretrekkjer på maktas tindar.

I det minste vil det no bli feil å kalle Erna Solberg ei fitte.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s